Kan je goed dansen, zingen en acteren of vind je het gewoon heel erg leuk? 

Doe mee met de jongste groep Proloog (7-12 jaar) of doe auditie voor de groep Intermezzo (12-16 jaar) of  de groep Encore (17-21 jaar).

Vul het onderstaande contactformulier in en onze productieleider neemt contact met je op voor nog wat aanvullende informatie

Meer info

 
 
 
 
 

Doe mee met de volgende musical!

Intermezzo musicalgroep (12-16 jaar)

Ieder jaar maken we met kinderen in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar een junior versie van een musical. We repeteren 1x per week op de dinsdagavond. Dit resulteert in een musicaluitvoering in Theater De Vest. Daarnaast treedt de juniorengroep een paar keer per jaar op in zorginstellingen in de regio.


Encore musicalgroep (17-21 jaar)

De musicalgroep is voor jongeren van 17 t/m 21 jaar en zij repeteren twee keer per week op de dinsdag en de zaterdag. Deze groep maakt jaarlijks een volwaardige professionele musical. Deze voeren we op in Theater de Vest in Alkmaar. Tevens voeren we een verkorte versie van de musical op bij zorginstellingen.


De jongste groep Proloog (7-11 jaar) hoeft geen audities te doen. Je kan je gewoon via bovenstaand formulier aanmelden om mee te doen.