Musicalgroepen


Alle repetities en musicallessen worden gegeven door professionele docenten en zij krijgen daarbij ondersteuning door een productieleider. Samen vormen zij het Artistiek Team (het AT). Allemaal hebben zij ervaring op hun eigen vakgebied en met het lesgeven zorgen zij voor een prettige, gezellige en professionele sfeer tijdens de repetities. Samen met de kinderen wordt er aan het einde van het seizoen een spetterende musical neergezet!

PROLOOG (7-11 jaar)

16 januari 2024 start er een lesgroep, met kinderen in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar. Een serie van 10 lessen, afgesloten met een presentatie voor familie en vrienden. De workshops zijn 1x per week op de dinsdagmiddag van 16:15-17:30 uur en je hoeft hiervoor geen auditie te doen.


Meld je aan

INTERMEZZO (12-16 jaar)

Ieder jaar maken we met kinderen in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar een junior versie van een musical, dit jaar is dit Beauty & the beast JR. We repeteren 1x per week op de dinsdagavond. Dit resulteert in een musicaluitvoering in Theater De Vest.


Meld je aan

ENCORE (17-21 jaar)

De musicalgroep is voor jongeren van 17 t/m 21 jaar en zij repeteren twee keer per week op de dinsdag en de zaterdag. Deze groep maakt jaarlijks een volwaardige professionele musical, dit jaar Pippin! Deze voeren we op in Theater de Vest in Alkmaar.


Meld je aan