Repetities:

Dinsdag: Wijkwaard, Muiderwaard 236D 1824 XV Alkmaar.

Zaterdag: Olympiagebouw, Olympiaweg 17, 1816 MJ Alkmaar.

Documentaire

In 2015 heeft de locale omroep KunstNetTv een documentaire gemaakt over de juniorengroep van Oberon. Hieronder kunt u deze bekijken.

Oberon Theaterproducties wil graag kinderen en jongeren een kans geven om te schitteren in een bekende musical. Om dit te bereiken geven we musicallessen aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 9 - 21 jaar. Om alle kinderen goed tot hun recht te laten komen werken we met 2 groepen. 

Alle musicallessen worden voorbereid en gegeven door professionele docenten die samen een artistiek team vormen met de productieleiders. Voor meer informatie over het AT gaat u naar de pagina over Oberon > Artistiek team

Junioren musicalgroep 9-14

Ieder jaar maken we met kinderen in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar een junior versie van een musical. We repeteren 1x per week op de dinsdagavond. Dit resulteert in een musicaluitvoering in Theater De Vest. Daarnaast treedt de juniorengroep een paar keer per jaar op in zorginstellingen in de regio. Meer junioren musicalgroep 9-14.

Musicalgroep 14-21

De musicalgroep is voor jongeren van 14 t/m 21 jaar en zij repeteren twee keer per week op de dinsdag en de zaterdag. Deze groep maakt jaarlijks een volwaardige professionele musical. Deze voeren we op in Theater de Vest in Alkmaar. Tevens voeren we een verkorte versie van de musical op bij zorginstellingen. Meer musicalgroep 14-21.

Contributie / kosten

Voor een overzicht van de contributie en overige kosten (denk aan kosten voor het kampweekend) kunt u kijken op onze contributie pagina. Ook is het mogelijk om de Alkmaarpas te gebruiken bij Oberon of gebruik te maken van een tegemoedkoming in de kosten via het jeugd cultuurfonds.

 

Een oberon seizoen in 5 minuten:

Contact

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Kennemerstraatweg 233
1814 GK Alkmaar
06 225 26 242
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

        . 

 

Oberon

Volg ons