Repetities:

Dinsdag: De Rekere, Drechterwaard 16 1824EX Alkmaar.

Zaterdag: Olympiagebouw, Olympiaweg 17, 1816 MJ Alkmaar.

Documentaire

In 2015 heeft de locale omroep KunstNetTv een documentaire gemaakt over de juniorengroep van Oberon. Hieronder kunt u deze bekijken.

Oberon Theaterproducties wil graag kinderen en jongeren een kans geven om te schitteren in een bekende musical. Om dit te bereiken geven we musicallessen aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 - 21 jaar. Om alle kinderen goed tot hun recht te laten komen werken we met 2 groepen. Hier is in februari 2016 nog een derde groep aan toegevoegd omdat er behoefte bleek naar een kleine theatergroep voor jongeren ouder dan 18 jaar.

Alle musicallessen worden voorbereid en gegeven door professionele docenten en een productieleider, samen het Artistiek Team (het AT). voor meer informatie over het AT gaat u naar de pagina over Oberon > Artistiek team

Musicalklas 6-9

Kinderen tussen de 6 en 9 jaar en die altijd aan het zingen en dansen zijn. Herkenbaar? Dan wil je toch graag dat je kind daar een goede begeleiding bij krijgt? Doe dan mee met De Mini's! 10 weken lang krijg je lessen zang, dans en spel, afgesloten met presentatie voor familie en vriendjes. Professionele docenten verzorgen de lessen en ontwikkelen samen met de kinderen een minimusical. Meer musicalklas 6-9

Junioren musicalgroep 9-14

Ieder jaar maken we met kinderen in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar een junior versie van een musical. We repeteren 1x per week op de dinsdagavond. Dit resulteert in een musicaluitvoering in een middelgroot theater. Daarnaast treedt de juniorengroep een paar keer per jaar op in zorginstellingen in de regio. Meer junioren musicalgroep 9-14.

Musicalgroep 14-21

De musicalgroep is voor jongeren van 14 t/m 21 jaar en zij repeteren twee keer per week op de dinsdag en de zaterdag. Deze groep maakt jaarlijks een volwaardige professionele musical. Deze voeren we op in Theater de Vest in Alkmaar. Tevens voeren we een verkorte versie van de musical op bij zorginstellingen. Meer musicalgroep 14-21.

Oberon+

Oberon+ is een Alkmaarse theatergroep met als doel ongetrainde en getrainde acteurs in de leeftijd van 18 – 25 jaar tweejaarlijks een podium te bieden waarbij ze geëngageerd theater kunnen maken, zichzelf kunnen ontwikkelen en daarmee hun talent kunnen verrijken. Dat doen we ook echt zelf, zelf schrijven, zelf alles regelen en zelf spelen. Maar het kan ook weer zo zijn dat er weer een mooie musical gespeeld gaat worden, uitgevoerd op de eigentijdse, eigenwijze manier van dit jonge talent!  Meer Oberon+.

Een oberon seizoen in 5 minuten:

ContactZicht op talent. Het doel van Zicht op Talent is om (uitzonderlijk) talent te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Rochussenstraat 1
1816 LP Alkmaar
06-50618032
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

        

Sponsorkliks, sponsor Oberon!

Oberon

Volg ons