Repetities:

zondagmiddag
Locatie: De Rekere, Drechterwaard 16 1824EX Alkmaar

 

Oberon+ wordt gesteund door:

 

 

Oberon's Plusgroep

Oberon+ heeft in november 2015 zijn eerste pilot gedraaid. Oberon+ is een Alkmaarse theatergroep die als doel heeft jonge ongetrainde en getrainde acteurs in de leeftijd van 18 – 25 jaar tweejaarlijks een podium te bieden waarbij ze geëngageerd theater kunnen maken, zichzelf kunnen ontwikkelen en daarmee hun talent kunnen verrijken.

De theatergroep heeft zijn oorsprong in Alkmaar, maar heeft ook zeker de ambitie om door te groeien en het land door te reizen.

Oberon+, bestaande uit maximaal 10 acteurs per productie, maakt zaalproducties, locatievoorstellingen en educatieve voorstellingen. Zie voor de gespeelde voorstellingen de pagina producties.

In aanloop naar de voorstellingen van Oberon+ staat het makerschap centraal. Jong-volwassenen, veelal net afgestudeerde middelbare scholieren of afgestudeerden, krijgen de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen en zelf mee te denken over de inhoud en vormgeving van de productie. Zij worden uitgedaagd. Middels Oberon+ wordt er een speelplek geboden aan jong talent om zich verder te ontwikkelen en in klein groepsverband producties van hoger niveau te realiseren.

De kern van het gezelschap wordt gevormd door Jos Meijer(regie), Stephanie Kramer(muzikale leiding) en Nadine Kokkelkoren (productie) Per productie worden acteurs bij het project gezocht.

Deel deze pagina:

Contact

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Meander 21 1822 EA Alkmaar 
072-5825464 / 06-27348000
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

Middelbeek autoverhuur   Gemeente Alkmaar    

Grote clubactie         

Oberon

Volg ons