Repetities:

Dinsdagavond: 18.00 t/m 19.30 uur
Locatie: De Rekere, Drechterwaard 16 Alkmaar

Documentaire juniorengroep 2015:

Oberon's junioren musicalgroep 9-14

De juniorengroep is een groep voor kinderen van 9 t/m 14 jaar. Deze groep repeteert elke dinsdagavond. Tijdens deze musicallessen studeren we elk jaar een nieuwe musical in en wordt er aan de hand van het materiaal, gewerkt aan zang- dans en speltechnieken.

De juniorengroep bestaat uit ongeveer 35 kinderen en treedt aan het eind van het seizoen op in de kleine zaal van Theater De Vest. Ook worden er vaak een paar besloten voorstellingen gegeven. Deze zijn vaak in Breidablick, Middenbeemster of Scorlewald, Schoorl.

Om een hecht groepsgevoel te creëren besteedt Oberon veel aandacht aan activiteiten buiten de repetities om. Zo is er niet alleen een jaarlijks theater-weekend, maar worden er ook een speciale Oberondag (met bonte avond) en andere activiteiten georganiseerd.

Audities

Op dinsdag 18 juni zijn er audities geweest voor het seizoen 2019-2020. Inschrijven voor dit jaar is niet meer mogelijk. Wel kun je je alvast aanmelden, dan zetten we je op de wachtlijst en ontvang je informatie over de open dagen en uitvoeringen. Meer informatie over auditie doen is te vinden op de auditie pagina.

Producties

De musical die we gaan spelen is de musical Seussical JR.  Op 6 en 7  juni 2020 mogen we deze opvoeren in het theater! Hou onze Facebookpagina in de gaten voor informatie over de kaartverkoop en repetitie en backstage beelden

Informatie over deze en voorgaande producties is te vinden op de pagina gespeelde producties.

Contributie & Proefperiode

Het lidmaatschap van de musicalgroep 9-14 bedraagt voor het seizoen 2019 / 2020 € 320,00. Dit bedrag is exclusief het theaterweekend. (volledig overzicht van de kosten). Als je wordt aangenomen gelden de eerste twee repetities als proeflessen.

Doorlopen

Voor de kerst is de eerste doorloop waarin we de eerste acte spelen. In de laatste 6 tot 8 weken voor de voorstellingen zijn de overige doorlopen. Een doorloop is een extra lange repetitie waarbij het gehele stuk achter elkaar gespeeld wordt, vaak al met kleding en rekwisieten. Deze doorlopen vinden plaats op de zaterdag of zondag en worden aan het begin van het seizoen al bekendgemaakt. Deze doorlopen duren ongeveer een halve dag en zijn verplicht voor alle leden

Theaterweekend

In december gaan we met z’n allen op theaterweekend. Dit weekend is gevuld met gevarieerde workshops, gegeven door professionele docenten. Maar ook de gezelligheid wordt niet uit het oog verloren: spelletjes, samen eten en als hoogtepunt de bonte avond.

2019 cast Joseph

 

 

ContactZicht op talent. Het doel van Zicht op Talent is om (uitzonderlijk) talent te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Rochussenstraat 1
1816 LP Alkmaar
06-50618032
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

        

Sponsorkliks, sponsor Oberon!

Oberon

Volg ons