Repetities:

Dinsdagavond: 18.00 t/m 19.20 uur
Locatie: De Rekere, Drechterwaard 16 Alkmaar

Documentaire juniorengroep 2015:

Oberon's junioren musicalgroep 9-14

De juniorengroep is een groep voor kinderen van 9 t/m 14 jaar. Deze groep repeteert elke dinsdagavond. Tijdens deze musicallessen studeren we elk jaar een nieuwe musical in en wordt er aan de hand van het materiaal, gewerkt aan zang- dans en speltechnieken.

De juniorengroep bestaat uit ongeveer 35 kinderen en treedt aan het eind van het seizoen op in de kleine zaal van Theater De Vest. Ook worden er vaak een paar besloten voorstellingen gegeven. Deze zijn vaak in Breidablick, Middenbeemster of Scorlewald, Schoorl.

Om een hecht groepsgevoel te creëren besteedt Oberon veel aandacht aan activiteiten buiten de repetities om. Zo is er niet alleen een jaarlijks theater-weekend, maar worden er ook een speciale Oberondag (met bonte avond) en andere activiteiten georganiseerd.

Audities

Op dinsdag 26 juni zijn er audities geweest voor het seizoen 2018-2019. Inschrijven is nog mogelijk! Meer informatie over auditie doen is te vinden op de auditie pagina.

Producties

De eerstvolgende musical die we gaan maken is Joseph. Hier zullen we vanaf september 2019 aan gaan werken. In juni 2019 mogen we deze opvoeren in het theater!

Informatie over deze en voorgaande producties is te vinden op de pagina gespeelde producties.

Contributie & Proefperiode

Het lidmaatschap van de musicalgroep 9-14 bedraagt voor het seizoen 2017 / 2018 € 270,00. Dit bedrag is exclusief het theaterweekend. (volledig overzicht van de kosten). Als je wordt aangenomen gelden de eerste twee repetities als proeflessen.

Doorlopen

Voor de kerst is de eerste doorloop waarin we de eerste acte spelen. In de laatste 6 tot 8 weken voor de voorstellingen zijn de overige doorlopen. Een doorloop is een extra lange repetitie waarbij het gehele stuk achter elkaar gespeeld wordt, vaak al met kleding en rekwisieten. Deze doorlopen vinden plaats op de zaterdag of zondag en worden aan het begin van het seizoen al bekendgemaakt. Deze doorlopen duren ongeveer een halve dag en zijn verplicht voor alle leden

Theaterweekend

In november gaan we met z’n allen op theaterweekend. Dit weekend is gevuld met gevarieerde workshops, gegeven door professionele docenten. Maar ook de gezelligheid wordt niet uit het oog verloren: spelletjes, samen eten en als hoogtepunt de bonte avond.

2018 cast Hairspray jr.

 

 
Deel deze pagina:

Contact

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Meander 21 1822 EA Alkmaar 
072-5825464 / 06-27348000
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

Middelbeek autoverhuur   Gemeente Alkmaar    

Grote clubactie         

Oberon

Volg ons