Repetities

Dinsdagavond 18.00 t/m ca. 19.30 uur
Locatie: De Rekere, Drechterwaard 16 Alkmaar


Compilatie filmopnames de Zeven, 2021:

Oberon junioren musicalgroep 9-14

De juniorengroep is een groep voor kinderen van 9 t/m 14 jaar. Deze groep repeteert elke dinsdagavond. Tijdens deze musicallessen studeren we elk jaar een musical in en wordt er aan de hand van het materiaal, gewerkt aan zang- dans en speltechnieken.

De repetities zijn elke dinsdag avond van 18:00 uur tot ca. 19:30 uur.

De juniorengroep bestaat uit ongeveer 35 kinderen en treedt aan het eind van het seizoen op in de kleine zaal van Theater De Vest. En als het mogelijk is treden we ook op op het KUUB festival in Alkmaar. Verder proberen we ook nog op te treden in Scorlewald, Schoorl en/of Breidablick, Middenbeemster. Dit zijn altijd ontzettend leuke optredens om te doen maar dit lukt niet altijd met onze en hun planningen. En als we nog andere mogelijkheden tegenkomen om op te treden dan proberen we dit altijd voor elkaar te krijgen.

Om een hecht groepsgevoel te creëren besteedt Oberon ook veel aandacht aan activiteiten buiten de repetities om. Zo is er bijvoorbeel een jaarlijks theater-weekend en organiseren we af en toe leuke activiteiten. 

Audities

Als je tussen 9-14 jaar bent en mee zou willen doen. Dan kun je "auditie" doen. Maar om te zorgen dat dit voor jullie niet een al te groot iets wordt, doen we dit door middel van een kennismaking en meedoen in de eerste 3 repetities van het seizoen. Na deze 3 repeties kan je zelf aangeven of je het nog steeds leuk vindt en geven wij aan wat we gezien hebben. Het kan voorkomen dat wij aangeven dat we je nog wat te jong vinden voor de groep of de musical, of dat we denken dat het beter is als je bijvoorbeeld eerst wat zang of acteer lessen neemt omdat het dan voor jou makkelijker wordt om in een seizoen een hele musical te kunnen leren. Als dit zo is zullen we dit altijd eerst met jou en je ouders overleggen.

Aanmelden voor de proeflessen kan door het formulier op de auditie pagina in te vullen.

Producties

De musical die we gaan spelen in 2023 is My Son Pinocchio Jr. In deze musical wil Gepetto heel graag een kind. De blauwe Fee laat zijn wens uitkomen en maakt de houten pop Pinokkio levend. Er komen echter nogal wat gebreken aan het licht en Gepetto komt verhaal halen bij de blauwe Fee!
Speeldata: 17 en 18 juni 2023 in Theater De Vest.

Informatie over voorgaande producties is te vinden op de pagina gespeelde producties.

Contributie & Proefperiode

De contributie kan je terugvinden in het contributieoverzicht. Dit bedrag is exclusief het theaterweekend. Als je wordt aangenomen gelden de eerste drie repetities als proeflessen. 

Doorlopen

Voor de kerst is de eerste doorloop waarin we de eerste acte spelen. In de laatste 6 tot 8 weken voor de voorstellingen zijn de overige doorlopen. Een doorloop is een extra lange repetitie waarbij het gehele stuk achter elkaar gespeeld wordt, vaak al met kleding en rekwisieten. Deze doorlopen vinden plaats op de zaterdag of zondag en worden aan het begin van het seizoen al bekendgemaakt. Deze doorlopen duren ongeveer een halve dag en zijn verplicht voor alle leden.

Theaterweekend

In december gaan we met z’n allen op theaterweekend. Dit weekend is gevuld met gevarieerde workshops, gegeven door professionele docenten. Maar ook de gezelligheid wordt niet uit het oog verloren: spelletjes, samen eten en als hoogtepunt de bonte avond.

2019 cast Joseph

 

 

Contact

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Kennemerstraatweg 233
1814 GK Alkmaar
06 225 26 242
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

        . 

 

Oberon

Volg ons