Repetities:

Dinsdagavond: 19.30 t/m 21.00 uur
Locatie: De Rekere, Drechterwaard 16 1824EX Alkmaar.

Zaterdagochtend: 9:30 t/m 12:00 uur Locatie: Olympiagebouw, Olympiaweg 17, 1816 MJ Alkmaar.

Oberon's Musicalgroep 14-21

De musicalgroep repeteert vanaf september elke dinsdagavond en zaterdagochtend, totaal 4 uur per week. Het grootste gedeelte van de musicalles wordt besteed aan de jaarlijkse musical. Verder wordt er ook aandacht besteed aan o.a. improvisatie, zang-, dans- en speltechniek. Jaarlijks is er plaats voor ongeveer veertig leden. Nieuwe leden doen auditie in de vorm van workshops en door het presenteren van een lied. Als je bent aangenomen kun je je lidmaatschap jaarlijks verlengen, je hoeft dan geen auditie meer te doen. De musicalgroep sluit het seizoen in april af met een optreden in theater de Vest. Ook kunnen er een paar besloten voorstellingen worden gegeven.

Om een hecht groepsgevoel te creëren besteedt Oberon veel aandacht aan activiteiten buiten de repetities om. Zo is er niet alleen een jaarlijks theaterweekend, maar worden er extra lange repetitiedagen in de kerstvakantie en andere activiteiten georganiseerd. Het jaar wordt afgesloten met een serie workshops in mei en juni, waarin je allerlei andere technieken krijgt aangeboden.

Audities

De audities voor seizoen 2019-2020 zijn al geweest. Als je interesse hebt om mee te doen met de musicalgroep kun je een mailtje sturen naar musicalgroep@oberontheater.nl, wij houden je op de hoogte van open dagen, workshops en natuurlijk auditiedata!

Producties

In 2020 voeren we de musical American Idiot op. American Idiot speelt 4 en 5 april 2020 in TAQA Theater De Vest, hou de Facebookpagina in de gaten voor informatie over de kaartverkoop en repetitie en backstage beelden

Meer informatie over deze en voorgaande producties is te vinden op de pagina gespeelde producties.

Contributie & Proefperiode

Het lidmaatschap van de musicalgroep bedraagt voor het seizoen 2019 / 2020 € 495,00. Dit bedrag is inclusief het theaterweekend. (volledig overzicht van de kosten). Als je wordt aangenomen gelden de eerste twee repetities als proeflessen. 

Doorlopen

Voor de kerst is er een doorloop waarin we de eerste acte achter elkaar door spelen. In de laatste 6 tot 8 weken voor de voorstellingen zijn de overige doorlopen. Dit zijn repetities waarbij het gehele stuk achter elkaar gespeeld wordt, vaak al met kleding, rekwisieten en indien aanwezig de live muzikale begeleiding. Deze doorlopen vinden plaats op de zaterdag of zondag. Deze doorlopen duren de gehele dag en zijn verplicht voor alle leden

Theaterweekend

In december gaan we met z’n allen op theaterweekend. Dit weekend is gevuld met gevarieerde workshops, gegeven door professionele docenten. Maar ook de gezelligheid wordt niet uit het oog verloren: spelletjes, samen eten en als hoogtepunt de bonte avond. 

Cast 2019 Cats

 

ContactZicht op talent. Het doel van Zicht op Talent is om (uitzonderlijk) talent te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Rochussenstraat 1
1816 LP Alkmaar
06-50618032
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

        

Sponsorkliks, sponsor Oberon!

Oberon

Volg ons