Contributieoverzicht 2022-2023

Onderstaand een overzicht van de contributie voor de verschillende groepen en eventuele overige kosten. (Let op mogelijkheid voor korting met Alkmaarpas of het jeugdcultuurfonds, zie onderaan)

Niet vermeld zijn de kosten die zelf gemaakt dienen te worden voor bijvoorbeeld de aanschaf van (dans)kleding en basiskleding voor de voorstellingen. Informatie hierover ontvangt u gedurende het seizoen van de productieleiders.  Basis kleding bestaat over het algemeen uit dagelijkse kleding die de meeste mensen wel in de kast hebben, zoals een (zwart) T-shirt zonder print en een zwarte of huidkleurige legging. En wordt ook vaak van andere leden geleend.

 

MUSICALGROEPEN     
Musicalklas 6-9 €130 per blok Een lesblok telt 10 lessen
Juniorengroep 9-14 €335 per seizoen  Een seizoen loopt van september t/m juni (exclusief theaterweekend, voor kosten zie onder.)
Musicalgroep 14-21 €520 per seizoen Een seizoen loopt van september t/m juni. (inclusief verplicht theaterweekend)
     
WORKSHOPS / Audities  
Auditie €10 Audities worden gehouden rond de zomervakanties. Voor meer informatie zie de auditie pagina.
     
     
OBERONWEEKEND   (alleen van toepassing op juniorengroep 9-14)
Oberonweekend €70  voor het volledig weekend
  €45 voor 1 dag zonder overnachting
  €55  2 dagen zonder overnachting
     
KLEDING (optioneel)  
Oberon T-shirt €15 Kan geleverd worden met of zonder je eigen naam op de achterkant. Aan het begin en halverwege het seizoen is er een pas moment.
Oberon Hoodie €25

Kan geleverd worden met of zonder je eigen naam op de achterkant. Aan het begin en halverwege het seizoen is er een pas moment.

Oberon sokken €6 Logo van Oberon op de boord van de sok, verkrijgbaar in 35/38 en 39/42 - groter op aanvraag.

 

Extra informatie

U bent gehouden de contributie voor het hele (resterende) seizoen vooraf te voldoen. Lopende het seizoen opzeggen met recht op restitutie van contributie is slechts in uitzonderingsgevallen mogelijk, dit ter beoordeling van het bestuur. Het verenigingsjaar loopt van september tot en met juni. In de maanden juli en augustus zijn er geen lessen. Een aanmelding is tot wederopzegging, opzeggen jaarlijks uiterlijk 1 juli per mail via secretariaat@oberontheater.nl

De contributie zal jaarlijks worden verhoogd met de door het cbs gehanteerde inflatie- indexcijfers.


AlkmaarPas / Jeugdcultuurfonds

Bij Oberon Theaterproducties is het mogelijk om de Alkmaarpas te gebruiken of gebruik te maken van een tegemoetkoming in de kosten via het jeugd cultuurfonds

Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek – of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus. voor meer informatie zie https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/alkmaar

Alkmaarpas

De gemeente Alkmaar heeft sinds 2012 onder de naam Kinderen doen mee geld beschikbaar gesteld voor kinderen van 4 t/m 17 jaar. Dit zijn kinderen waarvan ouders een inkomen hebben tot 120% van de bijstandsnorm. Elk kind dat in aanmerking komt, krijgt per schooljaar € 140,- aan tickets. Deze tickets kunnen gebruikt worden voor het betalen van de contributie van een vereniging. Voor leden boven de 17 geldt de tegemoetkoming voor volwassenen a € 85,- Voor meer informatie kunt u terecht op de site van: www.alkmaarpas.nl. Indien deze € 140,- niet toereikend is, kan een intermediair een aanvraag indienen bij het Jeugdcultuurfonds. Meer informatie over alle regelingen in Alkmaar zijn te vinden op http://alkmaarpas.nl/wat-is-de-alkmaarpas/minima.

Contact

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Kennemerstraatweg 233
1814 GK Alkmaar
06 225 26 242
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

        . 

 

Oberon

Volg ons