sponsoren:

          

 

Vriende loterij


Bent u geïnteresseerd om sponsor of vriend te worden van deze mooie vereniging en wilt u er zo garant voor staan dat Oberon ook in de toekomst zalen vol mensen kan blijven vermaken? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u precies vertellen wat er met uw bijdrage gebeurt en welke tegenprestatie er tegenover staat.

Sponsoring

Sponsoring is voor Oberon Theaterproducties van zeer groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring, bieden de vereniging de mogelijkheid tot vernieuwing. Zo is er geld en/of materiaal nodig voor het maken van de kleding en het decor, voor de kap en grime en het huren van geluid- en lichttechniek. 

Voor een deel komt dit geld uit de opbrengsten van de kaartverkoop, contributie van onze leden en voor een deel uit - nog steeds - subsidie van de gemeente Alkmaar, maar helaas is dat niet genoeg om alle kosten te kunnen dekken. Het is ons streven deelname voor iedereen betaalbaar te kunnen houden.

Een levendige vereniging trekt meer leden, met als resultaat extra inkomsten en natuurlijk meer zichtbaarheid voor de sponsoren. Zo werken de sponsorgelden als een kloppend hart binnen de vereniging.

Oberon scoort voor clubkas tijdens belactie

Op 14 januari 2020 organiseert Oberon een belactie in samenwerking met de Vriendenloterij om geld in te zamelen voor de clubkas. Met deze actie willen wij onze wens; een spetterend Jubileumjaar, vervullen. En jij kunt ons daarbij helpen!

Ben jij (oud) Oberonner? Op 14 januari tussen 18:30 en 20:30 kun je een telefoontje verwachten van één van onze leden met de oproep mee te spelen met de Vriendenloterij voor Oberon. Het is de moeite meer dan waard want:

Minimaal 40% van de lotprijs gaat direct naar onze clubkas

Als deelnemer van de Vriendenloterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen.

Ben je al lid maar steun je een andere club? Laat even aan de Vriendenloterij weten dat je dit wilt wijzigen. Of laat ons je bellen - dan kunnen wij dat doorgeven.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we dit jubileumjaar kunnen realiseren. Houd je telefoon op 14 januari dus extra in de gaten!

 

SponsorKliks

Je kunt Oberon ook steunen door gebruik te maken van SponsorKliks. Oberon werkt samen met SponsorKliks om voor extra inkomsten te zorgen.

Oberon ontvangt een bijdrage als je online iets koopt via de link op onze pagina op Sponsorkliks. Bij SponsorKliks zijn ruim honderd winkels aangesloten, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com. Ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt Oberon daar een bijdrage voor. Kijk hier welke webshops meedoen en doe hier je online aankoop.

Het kost jou natuurlijk niets extra, als je je aankoop via sponsorkliks doet. Je moet natuurlijk op het moment supreme Oberon en SponsorKliks niet vergeten.

Door jouw e-mailadres door te geven aan SponsorKliks ontvang je wekelijks een bericht met online aanbiedingen voor het weekend en eenmaal per maand het overzicht van alle transacties met bijbehorende commissies van Oberon.

Klik op onderstaande link om je e-mailadres door te geven: www.sponsorkliks.com/mailing_subscribe.php?club=6597

Vrienden van Oberon

Sluit je aan bij onze vriendengroep als je de vereniging een warm hart toedraagt. We onderscheiden drie verschillende soorten Vrienden: Vriend, Goede Vriend en BedrijfsVriend. Iedereen kan Vriend worden: opa's, oma's, tantes en de buren, zowel met als zonder bedrijf! En elke Vriend krijgt een eigen Vriendenpakket als dank voor zijn/haar donatie.

Sponsoren

Wij zijn altijd op zoek naar bedrijven (en particulieren) die ons financieel, of op andere wijze, een hart onder de riem willen steken. Sponsor worden kan al vanaf € 250 en voor slechts € 5.000 per jaar ben je onze hoofdsponsor.

ContactZicht op talent. Het doel van Zicht op Talent is om (uitzonderlijk) talent te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Rochussenstraat 1
1816 LP Alkmaar
06-50618032
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

        

Sponsorkliks, sponsor Oberon!

Oberon

Volg ons