Oberon's Vrijwilligers

Oberon Theaterproducties is een organisatie die gedragen wordt door vrijwilligers. Alle Bestuursleden zijn vrijwilligers maar ook de verschillende werkgroepen die we hebben bestaan uit vrijwilligers. Enthousiaste mensen met een hart voor theater en voor jongeren.

Zo hebben we decorbouwers, kappers en grimeurs, kostuummakers, techniekers en mensen die op allerlei andere manieren hand- en spandiensten verlenen. Wij zijn heel erg dankbaar voor hun belangeloze inzet en daarom hebben wij hen ook benoemd tot OberonsVIPS. Zij zijn onderdeel van onze vereniging en worden uitgenodigd voor al onze activiteiten.

Zonder deze vrijwilligers zou het niet mogelijk zijn om de voorstellingen te maken. Heb je ook een passie voor musical, maar sta je liever niet op de planken? Lijkt het je leuk om achter de schermen te werken met enthousiaste mensen?
Meld je dan aan als vrijwilliger van Oberon Theaterproducties en help ons met bijvoorbeeld het bouwen van decors, het maken van kostuums of het maken van mooie filmpjes van onze activiteiten.

Interesse? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

* invullen verplicht

ContactZicht op talent. Het doel van Zicht op Talent is om (uitzonderlijk) talent te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Kennermerstraatweg 233
1814 GK Alkmaar
06 225 26 242
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

        

Sponsorkliks, sponsor Oberon!

Oberon

Volg ons