sponsoren:

          

      

 


Bent u geïnteresseerd om sponsor of vriend te worden van deze mooie vereniging en wilt u er zo garant voor staan dat Oberon ook in de toekomst zalen vol mensen kan blijven vermaken? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u precies vertellen wat er met uw bijdrage gebeurt en welke tegenprestatie er tegenover staat.

secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoring

Sponsoring is voor Oberon Theaterproducties van zeer groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring, bieden de vereniging de mogelijkheid tot vernieuwing. Zo is er geld en/of materiaal nodig voor het maken van de kleding en het decor, voor de kap en grime en het huren van geluid- en lichttechniek.

Voor een deel komt dit geld uit de opbrengsten van de kaartverkoop, contributie van onze leden en voor een deel uit - nog steeds - subsidie van de gemeente Alkmaar, maar helaas is dat niet genoeg om alle kosten te kunnen dekken. Het is ons streven deelname voor iedereen betaalbaar te kunnen houden.

Een levendige vereniging trekt meer leden, met als resultaat extra inkomsten en natuurlijk meer zichtbaarheid voor de sponsoren. Zo werken de sponsorgelden als een kloppend hart binnen de vereniging.

Vrienden van Oberon

Sluit je aan bij onze vriendengroep als je de vereniging een warm hart toedraagt. We onderscheiden drie verschillende soorten Vrienden: Vriend, Goede Vriend en BedrijfsVriend. Iedereen kan Vriend worden: opa's, oma's, tantes en de buren, zowel met als zonder bedrijf! En elke Vriend krijgt een eigen Vriendenpakket als dank voor zijn/haar donatie.

Sponsoren

Wij zijn altijd op zoek naar bedrijven (en particulieren) die ons financieel, of op andere wijze, een hart onder de riem willen steken. We hebben verschillende sponsor-pakketten. Wilt u meer weten? Neem dan vooral contact met ons op.

secretariaat@oberontheater.nl

SponsorKliks

Je kunt Oberon ook steunen door gebruik te maken van SponsorKliks. Oberon werkt samen met SponsorKliks om voor extra inkomsten te zorgen.

Oberon ontvangt een bijdrage als je online iets koopt via de link op onze pagina op Sponsorkliks. Bij SponsorKliks zijn ruim honderd winkels aangesloten, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com. Ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt Oberon daar een bijdrage voor. Kijk hier welke webshops meedoen en doe hier je online aankoop.

Het kost jou natuurlijk niets extra, als je je aankoop via sponsorkliks doet. Je moet natuurlijk op het moment supreme Oberon en SponsorKliks niet vergeten.

Door jouw e-mailadres door te geven aan SponsorKliks ontvang je wekelijks een bericht met online aanbiedingen voor het weekend en eenmaal per maand het overzicht van alle transacties met bijbehorende commissies van Oberon.

Contact

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Kennemerstraatweg 233
1814 GK Alkmaar
06 225 26 242
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

        . 

 

Oberon

Volg ons