Oberon's bestuur

Het Bestuur van Oberon houdt zich o.a. bezig met het vastleggen van de rechten voor alle voorstellingen en het plannen van de speellocatie. Andere taken: het financieel gezond houden van Oberon, PR en het bewaken van de kwaliteit van de repetities. Ondersteund door commissies met vrijwilligers en de productieleiders is het voor het bestuur mogelijk om de doelstellingen van Oberon te bewaken en te blijven realiseren.

Op de jaarlijkse ledenvergadering worden de plannen voor het komende jaar toegelicht en wordt het afgelopen jaar geëvalueerd.

Naast het bestuur zijn er verschillende commissies actief voor decor, rekwisieten, kleding en kap & grime. Vindt u het leuk om mee te helpen bij de productie van een musical? Dan kunnen wij uw hulp goed gebruiken! kijk voor meer informatie en aanmelden op de pagina vrijwilligers

Op dit moment bestaat het bestuur uit:

Voorzitter:Luus Meijer 
Secretaris:Miranda Greven  
Penningmeester:Ineke Slagwater 
Bestuurslid:Sylvia Hielkema
 
 
 
 
 


 


 

Beloningsbeleid:
De beloning is de voldoening dat je meewerkt aan de ontwikkeling van jong talent en deel uitmaakt van een dynamische en gezellige vereniging. Bestuursleden ontvangen geen financiele vergoeding.

ContactZicht op talent. Het doel van Zicht op Talent is om (uitzonderlijk) talent te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Rochussenstraat 1
1816 LP Alkmaar
06-50618032
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

        

Sponsorkliks, sponsor Oberon!

Oberon

Volg ons