Oberon's bestuur

Het Bestuur van Oberon houdt zich o.a. bezig met het vastleggen van de rechten voor alle voorstellingen en het plannen van de speellocatie. Andere taken: het financieel gezond houden van Oberon, PR en de kwaliteit die in de repetities geboden wordt bewaken. Ondersteund door commissies met vrijwilligers en de productieleiders is het voor het bestuur mogelijk om de doelstellingen van Oberon te bewaken en te blijven realiseren.

Op de jaarlijkse ledenvergadering worden de plannen voor het komende jaar toegelicht en wordt het afgelopen jaar geëvalueerd.

Naast het bestuur zijn er verschillende commissies actief voor decor, rekwisieten, kleding en kap & grime. Vindt u het leuk om mee te helpen bij de productie van een musical? Dan kunnen wij u hulp goed gebruiken! kijk voor meer informatie en aanmelden op de pagina vrijwilligers

Op dit moment bestaat het bestuur uit:

Voorzitter:Luus Meijer 
Secretaris:Anya Boermans 
Penningmeester:Sylvia Hielkema  
Bestuursleden:Rika Plug
 
 Miranda Greven
 
   
 Jeugdbestuursleden 2017-2018:Wessel Greven
Zoë van der Meulen
 


 


 

Beloningsbeleid:
De beloning is de voldoening dat je meewerkt aan de ontwikkeling van jong talent en deel uitmaakt van een dynamische en gezellige vereniging. Bestuursleden ontvangen geen financiele vergoeding.

Contact

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring

Mevr. L. Meijer (secretariaat)
T 072-5154324 / 06-50618032
M secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

Middelbeek autoverhuur   Gemeente Alkmaar    

Grote clubactie         

Rataplan Alkmaar      Folmer Entertainment

Oberon

Volg ons