Oberon's Artistiek Team

Alle repetities en musicallessen worden gegeven door professionele docenten en zij krijgen daarbij ondersteuning door een productieleider. Samen vormen zij het Artistiek Team (het AT). Allemaal hebben zij ervaring op hun eigen vakgebied en met het lesgeven zorgen zij voor een prettige, gezellige en professionele sfeer tijdens de repetities. Samen met de kinderen wordt er aan het einde van het seizoen een spetterende musical neergezet!

Regisseur (musicalgroep 14-21) - Jos Meijer

Jos heeft in 2011 de opleiding Theater and Education afgerond aan de Hogeschool van de Kunsten te Utrecht. Op dit moment geeft hij theater- en filmworkshops en ontwikkelt zelf theaterprojecten met zijn eigen bedrijf Onderhond Producties. Daarnaast geeft hij les op een basisschool. Als oud Oberonlid is hij weer teruggekomen bij Oberon in de rol van regisseur. Hij is met veel plezier de regie van de juniorengroep gestart. En nu regisseert hij voor het vijfde jaar de musicalgroep 14-21.

www.josmeijer.com

Regisseur (musicalgroep 9-14) - Ashley Boermans
Ashley Boermans is recent afgestudeerd aan de opleiding docerend theatermaker op de Hogeschool voor Kunsten in Tilburg. Naast dat zij het super leuk vindt om theater te maken en les te geven, is dansen een hele grote passie van haar. Ze geeft dramalessen op het Stedelijk Dalton College in Alkmaar en daarnaast start zij komend jaar als regisseur bij de junioren van Oberon. Wat Oberon zo speciaal maakt voor haar is dat zij zelf een oud Oberon-lid was en met heel veel enthousiasme gaat starten aan deze nieuwe functie binnen Oberon Theaterproducties!

Choreografe (musicalgroep 9-14 en 14-21) - Sandra Westerkamp
De liefde voor dans begon bij het aantrekken van haar eerste, roze balletpakje. Ze verdiepte zich in dans in de vier jaar aan de academie voor Dans, Show en Musical in Den Haag. Sinds 2009 werkt ze als dansprofessional door heel Nederland: van Amsterdam tot Roosendaal. Of het nu op een feestje is, voor de spiegel in je slaapkamer of in de dansles. Je helemaal happy dansen is a way of life. Wie doet met haar mee??

Muzikaal Leider (musicalgroep 9-14 en 14-21) - Stephanie Kramer

Naast haar werkzaamheden voor Oberon als muzikaal leider van beide musicalgroepen is ze zangeres, muzikant, muziekdocent en ondernemer. Ze heeft het Conservatorium afgerond en speelt uitvoerend veel in commerciële en minder commerciële projecten. Daarnaast werkt ze voornamelijk als vocaal en muzikaal leider voor verschillende muziekverenigingen, muziekscholen en vocalgroepen.  Muziek, Muziek, Muziek….
ze vindt het heerlijk!!

www.stephaniekramermusic.nl

Productieleider (musicalgroep 9-14) - Manon Bek

Vanaf september 2016 startte Manon Bek als productieleider van de juniorengroep. Zij heeft jaren zelf bij Oberon gespeeld en studeert nu Theaterwetenschap. Ze is een jaar in Australie geweest en heeft deelgenomen aan een Global Exchange Programme. Afgelopen jaar liep ze stage bij Unieke zaken.

Productieleider (musicalgroep 14-21) - Wilma Ploegaert
Oberon is voor Wilma de plaats waar haar liefde voor theater ooit begon. Extra bijzonder dus om nu weer terug te zijn, vlak na haar afstuderen aan de muziektheaterafdeling van Conservatorium Haarlem. Naast haar werk bij Oberon is Wilma actief als docent en muzikaal leidster. Ze werkt als uitvoerend artiest onder andere mee aan een project van Helmert Woudenberg en gaf als stagiaire tevens les in zijn elementenmethode op conservatorium Rotterdam. De waarde van theater ligt voor haar in reflectie en liefde; reflectie op onszelf en op de wereld om ons heen; liefde voor elkaar, jezelf en het leven.

Productieleider (musicalgroep 9-14 en 14-21) - Auke Doornbos

In 2011 is Auke begonnen bij Oberon om te helpen met de techniek bij de juniorengroep. Inmiddels hoort hij er al helemaal bij. De laatste twee jaar heeft hij al vaak geholpen bij de producties en sinds 2014 is hij actief als assistent productieleider. Tevens verzorgt hij de techniek (licht, geluid, projecties) tijdens de voorstellingen van de junioren.
Naast Oberon werkt hij bij een ingenieursbureau in Amsterdam, fotografeert hij veel en is hij ehbo-er bij evenementen. Auke verzorgt daarom ook de prachtige foto's van alle activiteiten van Oberon.
www.aukedoornbos.nl

   

 

Contact

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring

Mevr. L. Meijer (secretariaat)
T 072-5154324 / 06-50618032
M secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

Middelbeek autoverhuur   Gemeente Alkmaar    

Grote clubactie         

Rataplan Alkmaar      Folmer Entertainment

Oberon

Volg ons