Oberon's Artistiek Team

Alle repetities en musicallessen worden gegeven door professionele docenten en zij krijgen daarbij ondersteuning door een productieleider. Samen vormen zij het Artistiek Team (het AT). Allemaal hebben zij ervaring op hun eigen vakgebied en met het lesgeven zorgen zij voor een prettige, gezellige en professionele sfeer tijdens de repetities. Samen met de kinderen wordt er aan het einde van het seizoen een spetterende musical neergezet!

Regisseur (musicalgroep 14-21) - Sjors Arts

Sjors studeerde in 2019 af aan de Frank Sanders Akademie voor musical en muziektheater te Amsterdam. Tegenwoordig is hij werkzaam als acteur bij Morsinkhoff Terra theaterproducties. Hij was de afgelopen jaren te zien in: Schuld thriller musical, Kikker en het avontuur en Peter Pan. In seizoen 20/21 was hij te zien zijn als Baloe de Beer in de musical Jungle Boek. Naast zijn werkzaamheden als acteur is hij ook werkzaam als schrijver en regisseur van toneel, musical en cabaret.

Regisseur (musicalgroep 9-14) - Edwin Klazinga

Edwin studeerde voor Theatermaker en -docent aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Sinds zijn afstuderen werkte hij als docent, maker en regisseur voor onder andere Theater Rotterdam, het Nationale Theater, TU Delft, Jeugdtheater de Krakeling, Haags Theaterhuis en het ROC in Utrecht. Daarnaast speelt hij in educatieve voorstellingen over gevoelige thema's bij Live Your Story en Wunderbaum, was hij te zien in de muziektheatervoorstelling "Kerstfeest in de Jordaan" van het Amsterdamse Kleinkunstfestival en maakte hij verschillende voorstellingen. 

Choreografe (musicalgroep 9-14 & 14-21) - Babbe van Kraaij

Babbe is in 2019 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie in Amsterdam. Tijdens haar opleiding is ze opgeleid als uitvoerend allround-musicalactrice en theatermaker. Zo is ze werkzaam bij verschillende theatergroepen als theatermaker en dan voornamelijk als choreografe. Babbe is naast haar rol in verschillende artistieke teams ook werkzaam als vertaler en regelmatig te zien in eigen voorstellingen.

Bij Oberon geeft Babbe met veel plezier musical les aan de Oberon mini’s, is ze choreograaf bij zowel de junioren als de musicalgroep en neemt ze de social media voor haar rekening.

Muzikaal leider (musicalgroep 14-21) Simone Dekker

Ras-performer Simone startte haar carrière als artiest met diepe wortels in de kleinkunst. Tekst en vertelkracht heeft zij hoog in het vaandel staan. Na de vooropleiding Theater besloot ze zich te richten op haar sterkte kracht; haar stem! Na haar studie Zang Jazz/Pop aan het Conservatorium van Utrecht staat ze nu regelmatig vol enthousiasme op het podium, werkt ze als Junior Eventmanager bij TaQa Theater de Vest en de grote Sint Laurenskerk en geeft ze met plezier les bij Mille Stelle, Oberon en het Muziekcentrum Bergen. In haar lessen probeert ze haar leerlingen zoveel mogelijk zelf de vrijheid te geven om hun stijl en stem te vinden. Plezier in het zingen staat hierbij natuurlijk centraal!

Muzikaal leider (musicalgroep 9-14) Lucas van den Elshout

Lucas is in 2016 afgestudeerd aan de Frank Sanders' Akademie voor Musicaltheater en is daar opgeleid tot all-round musicalperformer. Na zijn afstuderen heeft hij zich vooral gefocust op zijn stem en is dus ook regelmatig in de studio te vinden om kinderseries en -films in te spreken. Hij is o.a. te horen als Spider-Man in What If, Pokémon, High School Musical De Serie en Star Wars Visions. Naast zijn werk als stemacteur is hij ook nog steeds op het toneel te vinden. 

Hij geeft nu met veel plezier les als zangdocent bij FanWork Musicals en Oberon.

Zangtechniek, tekstinterpretatie en plezier staan centraal in zijn lessen en hij hoopt zijn enthousiasme voor de stem over te kunnen brengen op de volgende generatie kids.

Productieleider (musicalgroep 9-14) Ruby de Nijs

Ruby heeft een groot hart voor amateur-musicaltheater. Als oud-Oberonner vindt ze het geweldig om, ditmaal als productieleider, een musical neer te zetten met de nieuwste generatie musicalkids. Ze speelt nog graag zelf theater: amateurtheater bij STA!, en over maatschappelijke thema's bij LiveYourStory. In het dagelijks leven werkt ze als jongerenonderzoeker bij een adviesbureau en runt ze met haar moeder een eigen bedrijf, Koffertje Troost.

Productieleider (musicalgroep 14-21) Miranda Greven

Sinds 2018 doet Miranda de productieleiding van de musicalgroep 14-21. Dat doet ze met heel veel plezier.

In het dagelijks leven werkt Miranda in de thuiszorg en is zij coordinator in de Speel-O-Theek Overdie. Bij Oberon is ze naast productieleider ook bestuurslid.

 

 

 

Contact

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Kennemerstraatweg 233
1814 GK Alkmaar
06 225 26 242
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

        . 

 

Oberon

Volg ons