Oberon's Artistiek Team

Alle repetities en musicallessen worden gegeven door professionele docenten en zij krijgen daarbij ondersteuning door een productieleider. Samen vormen zij het Artistiek Team (het AT). Allemaal hebben zij ervaring op hun eigen vakgebied en met het lesgeven zorgen zij voor een prettige, gezellige en professionele sfeer tijdens de repetities. Samen met de kinderen wordt er aan het einde van het seizoen een spetterende musical neergezet!

Regisseur (musicalgroep 14-21) - Jos Meijer

Jos heeft in 2011 de opleiding Theater and Education afgerond aan de Hogeschool van de Kunsten te Utrecht. Op dit moment geeft hij theater- en filmworkshops en ontwikkelt zelf theaterprojecten met zijn eigen bedrijf Onderhond Producties. Daarnaast geeft hij les op een basisschool. Als oud Oberonlid is hij weer teruggekomen bij Oberon in de rol van regisseur. Hij is met veel plezier de regie van de juniorengroep gestart. En nu regisseert hij voor het vijfde jaar de musicalgroep 14-21.

www.josmeijer.com

Regisseur (musicalgroep 9-14) - Edwin Klazinga

Choreografe (musicalgroep 14-21) - Babbe van Kraaij

Babbe is afgelopen jaar afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor musical en muziektheater in Amsterdam en doet daar dit jaar nog haar master. Babbe is tijdens haar opleiding al in meerdere voorstellingen te zien geweest waarvan de afstudeervoorstelling ‘Alles voor de kunst’ in de Kleine Komedie haar persoonlijke hoogtepunt was. Ze zal dit jaar nog in meerdere voorstellingen via de Akademie te zien zijn. Naast choreograferen voor o.a. Oberon Theaterproducties heeft zij zelf met 3 klasgenoten nog een cabarettrio genaamd ‘BLOND’ waar zij inmiddels al 3 programma’s mee hebben gemaakt en gespeeld. 

Oberon is haar eerste officiële klus in het werkveld en ze krijgt onwijs veel energie en inspiratie vanuit de leden. Iets om te koesteren!

Foto: Lucas van den Elshout

Choreografe (musicalgroep 9-14) - Aniek Mommers

Muzikaal Leider (musicalgroep 14-21) - Guido Van Der Meent
Muzikaal Leider (musicalgroep 9-14) - Simone Dekker

Productieleider (musicalgroep 14-21) - Miranda Greven

Productieleider (musicalgroep 14-21) - Luus Meijer

Productieleider (musicalgroep 9-14) - Manon Bek

Vanaf september 2016 startte Manon Bek als productieleider van de juniorengroep. Zij heeft jaren zelf bij Oberon gespeeld en is afgestudeerd aan Theaterwetenschap. Ze heeft haar eigen bedrijf voor theaterproductie, zakelijk leiding en evenementen en studeert voor haar master Arts, Culture and Media.

Productieleider (musicalgroep 9-14) - Auke Doornbos

In 2011 is Auke begonnen bij Oberon om te helpen met de techniek bij de juniorengroep. Inmiddels hoort hij er al helemaal bij. De laatste twee jaar heeft hij al vaak geholpen bij de producties en sinds 2014 is hij actief als assistent productieleider. Tevens verzorgt hij de techniek (licht, geluid, projecties) tijdens de voorstellingen van de junioren.
Naast Oberon werkt hij bij een ingenieursbureau in Amsterdam, fotografeert hij veel en is hij ehbo-er bij evenementen. Auke verzorgt daarom ook de prachtige foto's van alle activiteiten van Oberon.
www.aukedoornbos.nl

 

Contact

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Meander 21 1822 EA Alkmaar 
072-5825464 / 06-27348000
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

Middelbeek autoverhuur   Gemeente Alkmaar    

Grote clubactie         

Oberon

Volg ons