Oberon's Artistiek Team

Alle repetities en musicallessen worden gegeven door professionele docenten en zij krijgen daarbij ondersteuning door een productieleider. Samen vormen zij het Artistiek Team (het AT). Allemaal hebben zij ervaring op hun eigen vakgebied en met het lesgeven zorgen zij voor een prettige, gezellige en professionele sfeer tijdens de repetities. Samen met de kinderen wordt er aan het einde van het seizoen een spetterende musical neergezet!

Jos Meijer Regisseur (musicalgroep 14-21) - Jos Meijer

Jos heeft in 2011 de opleiding Theater and Education afgerond aan de Hogeschool van de Kunsten te Utrecht. Op dit moment geeft hij theater- en filmworkshops en ontwikkelt zelf theaterprojecten met zijn eigen bedrijf Onderhond Producties. Daarnaast geeft hij les op een basisschool. Als oud Oberonlid is hij weer teruggekomen bij Oberon in de rol van regisseur. Hij is met veel plezier de regie van de juniorengroep gestart. En nu regisseert hij voor het vijfde jaar de musicalgroep 14-21.

Edwin Klazinga

Regisseur (musicalgroep 9-14) - Edwin Klazinga

Edwin studeerde voor Theatermaker en -docent aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Sinds zijn afstuderen werkte hij als docent, maker en regisseur voor onder andere Theater Rotterdam, het Nationale Theater, TU Delft, Jeugdtheater de Krakeling, Haags Theaterhuis en het ROC in Utrecht. Daarnaast speelt hij in educatieve voorstellingen over gevoelige thema's bij Live Your Story en Wunderbaum, was hij te zien in de muziektheatervoorstelling "Kerstfeest in de Jordaan" van het Amsterdamse Kleinkunstfestival en maakte hij verschillende voorstellingen. Musical regisseren is voor hem een vuurdoop, maar Oberon voelt als thuiskomen.

Babbe van Kraaij

Choreografe (musicalgroep 14-21 & musicalgroep 9-14) - Babbe van Kraaij

Babbe is afgelopen jaar afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor musical en muziektheater in Amsterdam en doet daar dit jaar nog haar master. Babbe is tijdens haar opleiding al in meerdere voorstellingen te zien geweest waarvan de afstudeervoorstelling ‘Alles voor de kunst’ in de Kleine Komedie haar persoonlijke hoogtepunt was. Ze zal dit jaar nog in meerdere voorstellingen via de Akademie te zien zijn. Naast choreograferen voor o.a. Oberon Theaterproducties heeft zij zelf met 3 klasgenoten nog een cabarettrio genaamd ‘BLOND’ waar zij inmiddels al 3 programma’s mee hebben gemaakt en gespeeld. 

Oberon is haar eerste officiële klus in het werkveld en ze krijgt onwijs veel energie en inspiratie vanuit de leden. Iets om te koesteren!

Simone Dekker

Muzikaal leider (musicalgroepen 9-14 en 14-21) Simone Dekker

Rasperformer Simone startte haar carrière als artiest met diepe wortels in de kleinkunst. Tekst en vertelkracht heeft zij hoog in het vaandel staan. Na de vooropleiding Theater besloot ze zich te richten op haar sterkte kracht; haar stem! Na haar studie Zang Jazz/Pop aan het Conservatorium van Utrecht staat ze nu regelmatig vol enthousiasme op het podium, werkt ze als Junior Eventmanager bij TaQa Theater de Vest en de grote Sint Laurenskerk en geeft ze met plezier les bij Mille Stelle, Oberon en het Muziekcentrum Bergen. In haar lessen probeert ze haar leerlingen zoveel mogelijk zelf de vrijheid te geven hun stijl en stem te vinden. Plezier in het zingen staat hierbij natuurlijk centraal!

 

Manon Bek

Productieleiding (Musicalgroep 9-14) Manon Bek

Manon is al een paar jaar productieleider van de groep 9-14 jaar. Zij heeft jaren zelf bij Oberon gespeeld en is afgestudeerd aan de opleiding Theaterwetenschappen aan de UvA. Ze heeft een eigen bedrijf genaamd 'Manondeju' waarmee ze bij verschillende amateur- en professionele gezelschappen betrokken is, zoals Maniacs Theaterproducties en Danstheater VOS waar ze zakelijk leider is. Ook werkt ze bij Taqa Theater deVest.  Je zou kunnen zeggen dat alles in haar leven draait om theater!

Auke Doornbos

Productieleider (musicalgroep 9-14) Auke Doornbos

Na zijn studie bouwkunde en wat omzwervingen door Londen en Zuid Afrika is Auke weer teruggekomen in Nederland en sinds 2010 betrokken bij Oberon. Begonnen met het maken van lichtplannen en het regelen van de techniek tijdens de voorstellingen. Sinds 2014 ook als productieleider. Hij heeft veel ervaring met lesgeven en de begeleiding van kinderen en jongeren in kleine groepen en tijdens kleine en grote evenementen. Naast Oberon en andere verenigingen werkt hij voor een ingenieursbureau in Amsterdam en treed hij af en toe op als danser tijdens voorstellingen.

Miranda Greven

Productieleider (musicalgroep 14-21) Miranda Greven

Sinds 2018 doet Miranda de productieleiding van de musicalgroep 14-21. Dat is haar zo goed bevallen dat ze het nog een jaar wil doen. Naast de productie assisteert Miranda bij de danslessen van de musicalgroep 9-14. 

In het dagelijks leven werkt Miranda in de thuiszorg en werkt ze als vrijwilliger in de Speel-O-Theek. Bij Oberon is ze sinds juni 2019 de secretaris van de vereniging

 

ContactZicht op talent. Het doel van Zicht op Talent is om (uitzonderlijk) talent te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Rochussenstraat 1
1816 LP Alkmaar
06-50618032
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

        

Sponsorkliks, sponsor Oberon!

Oberon

Volg ons