Voorstellingen:

American Idiot  (geannuleerd)
zo 18 oktober 2020 - 14:00 uur
zo 18 oktober 2020 - 20:00 uur

Seussical JR (geannuleerd)
za 1 november 2020 - 14:00 uur
zo 1 november 2020 - 19:00 uur

Addams Family 
za 26 juni 2021 - 14:00 uur
zo 27 juni 2021 - 20:00 uur

Zeven! 
Wordt gespeeld op diverse locaties en festivals in en rond Alkmaar in de periode 1 mei t/m 30 juni 2021

Kaartverkoop

Wij heten u van harte welkom in onze nieuwe webshop. Het bestelsysteem wordt verzorgd door ticketkantoor.nl. Tijdens het bestellen kiest u uw zitplaats en betaalt u uw e-tickets meteen via Ideal. Gekochte toegangskaarten kunnen niet retour genomen worden. Voor vragen over de kaartverkoop kunt u mailen naar kaartverkoop@oberontheater.nl

Rolstoelplaats
Per voorstelling zijn er één of twee rolstoelplaatsen beschikbaar en hiervoor is een speciaal ticket beschikbaar. (de rolstoelplaats is incl. 1 begeleider, de toegangskaart geldt dan ook voor twee personen)

De prijs van de kaartjes is incl. de verwerkingskosten en de kosten van de ideal betaling.

Bestellen met een mobiel gaat makkelijker via de volgende link: Mobiel bestellen
 

Met groot verdriet moeten wij u laten weten dat onze voorstelling; de Nederlandse première van de musical American Idiot, helaas is geannuleerd. Een grote tegenvaller voor onze spelers en medewerkers, we hebben met elkaar keihard gewerkt om vanaf september de voorstelling weer op topniveau te brengen! Uitstellen is té onzeker, dat kan nu niet meer. Daarnaast zijn onze leden alweer aan het repeteren voor de musical Addams Family, die zij in april gaan spelen. Onze musicalgroep 9-14 is heel hard aan het werk om een eigen voorstelling te maken: Zeven! Dit speelt zich af in vroeger tijden in Alkmaar. Het is een maakproces, dus we houden u op de hoogte.

 

Deel deze pagina:

ContactZicht op talent. Het doel van Zicht op Talent is om (uitzonderlijk) talent te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Kennermerstraatweg 233
1714 GK Alkmaar
06 225 26 242
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

        

Sponsorkliks, sponsor Oberon!

Oberon

Volg ons