Aankomende voorstellingen:

CATS
za 6 april 2019 - 20:00 uur Theater de Vest, Alkmaar
zo 7 april 2019 - 14:00 uur Theater de Vest, Alkmaar

Joseph JR.
za 1 juni 2019- 20:00 uur Theater de Vest, Alkmaar
zo 2 juni 2019- 14:30 uur Theater de Vest, Alkmaar

 

CATS

Oberon Theaterproducties uit Alkmaar brengt in het weekend van 6 en 7 april de musical CATS. Deze succesvolle musical van Andrew Lyodd Webber volgt het speelse leven van een groep katten, die elk jaar samen komen voor het "Jubikelbal". CATS is een show voor jong en oud, voor fans van de show en voor mensen die de show niet kennen: wij steken CATS in een fris nieuw jasje, zoals je hem nog nooit hebt gezien. CATS zal worden gespeeld door 41 enthousiaste jongeren met een passie voor muziektheater, dus zet hem alvast in je agenda!
Meer informatie »

JOSEPH jr.

Naast CATS gaat Oberon komend seizoen aan de slag met JOSEPH jr.: een musical met een bijbels verhaal, maar daarom niet minder swingend of vrolijk. Joseph is de jongste van 11 broers, en kan zo heerlijk dromen uitleggen dat zijn vader hem een jas in alle kleuren geeft. Zijn broers zijn jaloers en verkopen Joseph als slaaf- hoe redt Joseph zich hier uit?
Meer informatie »

Kaartverkoop

Wij heten u van harte welkom in onze nieuwe webshop. Het bestelsysteem wordt verzorgd door ticketkantoor.nl. Tijdens het bestellen kiest u uw zitplaats en betaalt u uw e-tickets meteen via Ideal. Gekochte toegangskaarten kunnen niet retour genomen worden. Voor vragen over de kaartverkoop kunt u mailen naar kaartverkoop@oberontheater.nl

Rolstoelplaats
Per voorstelling is er één rolstoelplaats beschikbaar en hiervoor is een speciaal ticket beschikbaar. (de rolstoelplaats is incl. 1 begeleider, de toegangskaart geldt dan ook voor twee personen)

De prijs van de kaartjes is incl. de verwerkingskosten en de kosten van de ideal betaling.
Bestellen met een mobiel gaat makkelijker via de volgende link: Mobiel bestellen

Bestellen met een mobiel gaat makkelijker via de volgende link: Mobiel bestellen

Deel deze pagina:

Contact

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Meander 21 1822 EA Alkmaar 
072-5825464 / 06-27348000
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

Middelbeek autoverhuur   Gemeente Alkmaar    

Grote clubactie         

Oberon

Volg ons