Welke hond staat in juni 2017 naast onze Annie in het theater?

We hebben met succes een hond gevonden! We zijn erg blij met Noortje die als onze Sandy mee gaat spelen in de productie van dit jaar.

Laat je hond meespelen in onze musical!

Voor de musical Annie zijn we op zoek naar een hond die de rol van Sandy kan spelen. Groot, klein, wit, zwart het maakt niet uit. Wel is het van belang dat de hond niet al te eenkennig is en goed kan samenwerken met onze hoofdrolspeler. Dus is je hond beschikbaar (en jij ook, want jij zal je hond tijdens de voorstelling begeleiden!) meld je dan aan voor onze hondenauditie! 

De auditiedatum is 25 april 2017. De voorstellingen zijn in mei (2 besloten voorstellingen) en op 10 en 11 juni (theater de Vest Alkmaar).

Meld je aan door jouw gegevens en die van je hond (naam, ras, etc. en een foto) te mailen naar junioren@oberontheater.nl

Annie is een 11-jarig weesmeisje. Zij woont in een weeshuis waar de scepter wordt gezwaaid door de manipulatieve directrice Miss Hannigan. Annie verlangt hevig naar haar ouders en hoopt dat zij haar komen redden. Dan ontmoet de miljonair Oliver Warbucks het weesmeisje en besluit hij haar te adopteren.
Met hitsongs als Tomorrow en Hard Knock Life.

    

Contact

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring

Mevr. L. Meijer (secretariaat)
T 072-5154324 / 06-50618032
M secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

Middelbeek autoverhuur   Gemeente Alkmaar    

Grote clubactie         

Rataplan Alkmaar      Folmer Entertainment

Oberon

Volg ons