Inschrijfformulier:

Audities voor seizoen 2018-2019 zijn gehouden, beide groeppen zitten vol

Zie ook onze privacy verklaring voor informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan.

Auditeren

Voor de start van elk nieuw seizoen worden er audities gehouden voor nieuwe leden. Deze audities zijn doorgaans gepland vlak voor en na de zomervakantie en worden gehouden op een dinsdagavond of zaterdagochtend. Aan een auditie zijn eenmalige kosten verbonden van € 10,00 per auditant. Audities worden gehouden op onze repetitielocatie in Alkmaar

Als je te laat bent voor de audities kun je je evengoed aanmelden, we zetten je dan op de wachtlijst. Je ontvangt dan bericht als er een open dag is, informatie over de voorstellingen en je bijtijds een brief over de audities in 2018.

Audities seizoen 2018-2019:
(voor de musicalklas 6-9 is geen auditie nodig!)

Musicalgroep 14-21:              dinsdag 19 juni 2018 (audities voor seizoen 2018-2019 zijn gehouden, de groep zit vol)
Musicalgroep 9-14:  dinsdag 26 juni 2018 (audities voor seizoen 2018-2019 zijn gehouden, de groep zit vol)

Meld je aan via het aanmeldformulier audities

Hoe verloopt een auditie

Opgeven voor een auditie kan door het inschrijfformulier toe te sturen en aan te geven voor welke groep jij auditie wilt doen. Na jouw aanmelding krijg je hiervan een bevestiging en een email, waarin staat hoe laat je wáár moet zijn en hoe jij je kunt voorbereiden op de auditie.

Voorbereiden: Ongeveer twee weken van te voren krijg je van ons bericht wat je moet voorbereiden. Meestal sturen we je een muziekfragment met een stuk zangtekst op of mag je zelf een liedje voorbereiden. Ook geven we je een tekst voor een dialoog. Dit moet je dan thuis voorbereiden zodat je tijdens de auditie hier mee kan werken. Tijdens een auditie is er geen tijd om eerst een liedje of dialoog in te studeren.

Op de dag zelf: Omdat degenen die de auditie afnemen niet iedereen kennen, vragen wij je om een foto mee te nemen. Dit helpt ons om de auditie aan de juiste persoon te koppelen. Per auditie letten wij op verschillende vaardigheden maar het belangrijkste is je inzet en enthousiasme.

Omdat wij weinig tijd hebben, moeten wij snel en efficiënt werken. Er worden enkele oefeningen gedaan en wij letten op je spel, zang en danskwaliteiten en je motivatie. We kijken naar hoe je onze aanwijzigingen tot je neemt en hiermee omgaat, dit geeft ons een idee hoe je nieuwe vaardigheden tot je neemt. Er worden aantekeningen gemaakt en na afloop overleggen de docenten om te bepalen wie we gaan aannemen. Je hoort dan zo snel mogelijk of je bent aangenomen. In geval van toelating kun je in september beginnen met de repetities!

Als je niet bent aangenomen krijg je van ons een toelichting en kunnen we je tips geven om een eventuele volgende auditie te verbeteren. Als je hebt auditie gedaan voor de juniorengroep en als je al 13 of 14 jaar bent, kan het zijn dat we je na je auditie vragen om auditie te doen voor de musicalgroep (geen extra kosten). Dit doen we als we denken dat je beter in deze groep zou passen.

“Als je auditeert: wees jezelf en probeer zoveel mogelijk plezier te halen uit je auditie! Vergelijk jezelf nooit met de anderen, het gaat erom wat jij kunt”.

 

Deel deze pagina:

Contact

Repetitielokaties en meer
Privacy verklaring
 

Postadres: 
Meander 21 1822 EA Alkmaar 
072-5825464 / 06-27348000
secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

Middelbeek autoverhuur   Gemeente Alkmaar    

Grote clubactie         

Oberon

Volg ons