Deel deze pagina:

Workshops

Aankomende workshops:

Musicalworkshop herfstvakantie di 24 oktober 2017
Workshopserie op 8,15, 22, 29 mei en 5, 12 en 19 juni 2018.

Kennismaking musicalgroep

Ben je tussen de 14 en 21 jaar? Wil je eens zien hoe het er bij de musicallessen van Oberon aan toegaat? Of wil je zelfs mee doen? Elk jaar na de voorstelling van de musicalgroep in april is er een serie lessen waaraan iedereen mee kan doen. Je moet je wel vooraf opgeven. Voor 2018 zijn deze lessen elke dinsdagavond van 8 mei – 19 juni 2018 tussen 19:30 - 21:00 uur (audities dinsdag 19 juni 2018). 

De workshops zijn in het buurtcentrum De Rekere aan de Drechterwaard 16 te Alkmaar.  Na afloop van deze serie workshops kun je besluiten of je auditie wilt doen. Voel jij je aangesproken, ben je benieuwd naar de vereniging of vind je het gewoon heel leuk om te dansen, zingen of acteren? Geef je dan nu op voor de workshopperiode door een e-mail te sturen. Je komt dan op de wachtlijst en je ontvangt bijtijds een oproep. Bij Oberonners die al lid zijn van Oberon zit deze serie workshops in bij hun contributie.

Vakantieworkshops

In de schoolvakanties en bij voldoende aanmeldingen organiseren wij workshops voor iedereen die geïnteresseerd is in zang, dans of acteren.

Deze workshops staan open voor iedereen! Het maakt dus niet uit of je lid bent van Oberon!

Elk jaar verzorgen onze vaste docenten één of meerdere workshops en halen we ook mensen van buiten Oberon naar Alkmaar voor het verzorgen van een workshop. Onze workshops worden altijd met veel enthousiasme ontvangen en de deelnemers gaan altijd met een goed gevoel weer naar huis. (of eigenlijk willen ze niet naar huis maar we moeten toch een keer de locatie afsluiten.....)

Contact

Repetitielokaties en meer

Mevr. L. Meijer (secretariaat)
T 072-5154324 / 06-50618032
M secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

Middelbeek autoverhuur   Gemeente Alkmaar    

Grote clubactie         

Rataplan Alkmaar      Folmer Entertainment

Oberon

Volg ons