Freek Bartels en Mylène & Rosanne - Droom Durf Doe En Deel | Junior Kerstshow

Deel deze pagina:

Kerstworkshop 2015

Het is Oberon Theaterproducties gelukt om Juniorsongfestival winnaressen Mylene & Rosanne en oud finalisten Cheyenne & Mayleen te strikken voor een te gekke kerstworkshop in de kerstvakantie. Op dinsdagavond 22 december 2015 in het Odeongebouw in de Jan Steenstraat 1 te Alkmaar.

Tijdens de kerstworkshop zullen Mylène, Rosanne, Cheyenne & Mayleen werken aan een aantal kerstnummers.  Ze gaan tijdens deze workshop de kerstnummers in een gepimpte versie meerstemmig aanleren en uiteraard ook voorzien van coole moves. Het resultaat tonen de kids aan het eind van de workshop in kerstoutfit aan ouders en andere familieleden. Deelname aan deze workshop is voor iedereen tussen de 7 en 12 jaar,  die het leuk vindt om te zingen en dansen.

Mylène & Rosanne zijn bekend als de winnaressen van het Junior Songfestival 2013 met hun liedje “Double Me”. Hun laatste hit “Mooi Boy” staat hoog in de Kids top 20. Zij zijn momenteel druk bezig met hun zang- en danscarrière en spreken daarnaast nog verschillende tekenfilms  in. De meiden waren o.a. te zien in de musicals Joseph, Droomvlucht, Dik Trom, Shrek en Waanzinnig gedroomd.

Cheyenne & Mayleen hebben meegedaan aan het Junior Songfestival 2009, wonnen de talentenjacht My Camp Rock  van Disney Channel in 2010, waren o.a. te zien in de musical Joseph en zingen momenteel in de kidspopgroep Jump!  Cheyenne studeert aan het conservatorium te Rotterdam, afdeling muziektheater en Mayleen studeert audio visuele vormgeving . Daarnaast geven de meiden zangles aan kinderen.

 

De kosten voor deze workshop bedragen €12,-. De workshop begint om 17:00 uur en duurt tot ongeveer 19:30  uur. Uiteraard is er een pauze met warme chocomelk en lekkers. Wil jij je aanmelden voor deze coole workshop? Doe dat dan zo spoedig mogelijk via onderstaand formulier. De meiden hopen op veel aanmeldingen zodat er een swingend kerstkoor gevormd kan worden dus nodig gerust vriendjes/vriendinnetjes, neefjes en nichtjes uit om ook mee te doen, hoe leuk is dat!
 

Contact

Repetitielokaties en meer

Mevr. L. Meijer (secretariaat)
T 072-5154324 / 06-50618032
M secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

Middelbeek autoverhuur   Gemeente Alkmaar    

Grote clubactie         

Rataplan Alkmaar      Folmer Entertainment

Oberon

Volg ons