Repetities:

Dinsdagavond: 18.00 t/m 19.20 uur
Locatie: De Rekere, Drechterwaard 16 Alkmaar

Documentaire juniorengroep 2015:

Oberon's junioren musicalgroep 9-14

De juniorengroep is een groep voor kinderen van 9 t/m 14 jaar. Deze groep repeteert elke dinsdagavond. Tijdens deze musicallessen wordt gewerkt aan dans-, zang, en speltechnieken. Om aan het einde van het seizoen de juniorversie van een musical op te kunnen voeren.

De juniorengroep bestaat uit ongeveer 35 kinderen en treedt op in een middelgroot theater. Ook worden er vaak een paar besloten voorstellingen gegeven. Deze zijn vaak in Breidablick, Middenbeemster of Scorlewald, Schoorl.

Om een hecht groepsgevoel te creëren besteedt Oberon veel aandacht aan activiteiten buiten de repetities om. Zo is er niet alleen een jaarlijks theater-weekend, maar worden er ook een speciale Oberondag (met bonte avond) en andere activiteiten georganiseerd.

Audities

Op dinsdag 27 juni zijn er audities geweest voor het seizoen 2017-2018. Op dinsdag 5 september 2017 is de tweede ronde. Inschrijven is nog mogelijk! Meer informatie over auditie doen is te vinden op de auditie pagina.

Producties

De eerstvolgende musical die we gaan maken is Hairspray. Hier zullen we vanaf september 2017 aan gaan werken. In 2018 kunt u deze musical zien in Theater de Vest in Alkmaar. 

Informatie over deze en voorgaande producties is te vinden op de pagina gespeelde producties.

Contributie & Proefperiode

Het lidmaatschap van de musicalgroep 9-14 bedraagt voor het seizoen 2017 / 2018 € 270,00. Dit bedrag is exclusief het theaterweekend. (volledig overzicht van de kosten). Als je wordt aangenomen gelden de eerste twee repetities als proeflessen.

Doorlopen

Voor de kerst is de eerste doorloop waarin we de eerste acte spelen. In de laatste 6 tot 8 weken voor de voorstellingen zijn de overige doorlopen. Een doorloop is een extra lange repetitie waarbij het gehele stuk achter elkaar gespeeld wordt, vaak al met kleding en rekwisieten. Deze doorlopen vinden plaats op de zaterdag of zondag en worden aan het begin van het seizoen al bekendgemaakt. Deze doorlopen duren ongeveer een halve dag en zijn verplicht voor alle leden

Theaterweekend

In november gaan we met z’n allen op theaterweekend. Dit weekend is gevuld met gevarieerde workshops, gegeven door professionele docenten. Maar ook de gezelligheid wordt niet uit het oog verloren: spelletjes, samen eten en als hoogtepunt de bonte avond.

Oberon theaterproducties junioren musicalgroep 2016

2016 Shrek jr.

2016 Ciske de Rat
Deel deze pagina:

Contact

Repetitielokaties en meer

Mevr. L. Meijer (secretariaat)
T 072-5154324 / 06-50618032
M secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

Middelbeek autoverhuur   Gemeente Alkmaar    

Grote clubactie         

Rataplan Alkmaar      Folmer Entertainment

Oberon

Volg ons