Repetities:

Dinsdagavond: 19.30 t/m 21.00 uur
Locatie: De Rekere, Drechterwaard 16 1824EX Alkmaar.

Zaterdagochtend: 9:30 t/m 12:00 uur Locatie: Olympiagebouw, Olympiaweg 17, 1816 MJ Alkmaar.

Oberon's Musicalgroep 14-21

De musicalgroep repeteert vanaf september elke dinsdagavond en zaterdagochtend, totaal 4 uur per week. Het grootste gedeelte van de musicalles wordt besteed aan de jaarlijkse musical. Verder wordt er ook aandacht besteed aan o.a. improvisatie, zang-, dans- en speltechniek. Van tijd tot tijd worden er gastlessen gegeven om je kennis en inzicht zoveel mogelijk te verbreden. Jaarlijks is er plaats voor ongeveer veertig leden. Nieuwe leden doen auditie in de vorm van workshops en door het presenteren van een lied. Als je bent aangenomen kun je je lidmaatschap jaarlijks verlengen, je hoeft dan geen auditie meer te doen. De musicalgroep sluit het seizoen in april af met een optreden in theater de Vest. Ook kunnen er een paar besloten voorstellingen worden gegeven.

Om een hecht groepsgevoel te creëren besteedt Oberon veel aandacht aan activiteiten buiten de repetities om. Zo is er niet alleen een jaarlijks theaterweekend, maar worden er ook een speciale Oberondag (met bonte avond), extra lange repetitiedagen in de kerstvakantie en andere activiteiten georganiseerd.

Audities

20 juni 2017 worden er weer audities voor het seizoen 2017-2018 gehouden. Meer informatie hierover is te vinden op de auditie pagina. Als je tussen de 13 en 20 bent kun je meedoen met de workshops op 9,16,23, 30 mei en 6, 13 en 20 juni 2017, op de laatste dag kun je dan meedoen met de audities.

Producties

In 2017 brengen we de musical Our House op de planken van theater de vest in Alkmaar. Deze musical is nog maar zelden in Nederland opgevoerd en is bekend van de muziek van Madness. Vol humor, romantiek, een eindeloze stoet personages, kortom een super musical om aan te werken.

Meer informatie over deze en voorgaande producties is te vinden op de pagina gespeelde producties.

Contributie & Proefperiode

Het lidmaatschap van de musicalgroep bedraagt voor het seizoen 2016 / 2017 € 390,00. Dit bedrag is exclusief het (voor deze groep verplichte) theaterweekend. (volledig overzicht van de kosten). Als je wordt aangenomen gelden de eerste twee repetities als proeflessen. 

Doorlopen

Voor de kerst is er een doorloop waarin we de eerste acte achter elkaar door spelen. In de laatste 6 tot 8 weken voor de voorstellingen zijn de overige doorlopen. Dit zijn repetities waarbij het gehele stuk achter elkaar gespeeld wordt, vaak al met kleding, rekwisieten en indien aanwezig de live muzikale begeleiding. Deze doorlopen vinden plaats op de zaterdag of zondag. Deze doorlopen duren de gehele dag en zijn verplicht voor alle leden

Theaterweekend

In december gaan we met z’n allen op theaterweekend. Dit weekend is gevuld met gevarieerde workshops, gegeven door professionele docenten. Maar ook de gezelligheid wordt niet uit het oog verloren: spelletjes, samen eten en als hoogtepunt de bonte avond. Aanwezigheid bij het Theaterweekend is voor de leden van de musicalgroep verplicht! Dit in verband met de extra lessen die dit weekend gegeven worden.

Groepsfoto Our House 2017

 

Deel deze pagina:

Contact

Repetitielokaties en meer

Mevr. L. Meijer (secretariaat)
T 072-5154324 / 06-50618032
M secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

Middelbeek autoverhuur   Gemeente Alkmaar    

Grote clubactie         

Rataplan Alkmaar      Folmer Entertainment

Oberon

Volg ons