Repetities:

Dinsdagmiddag: 16.30 tot 18.00 uur
Locatie: De Rekere, Drechterwaard 16 Alkmaar

Oberon's Mini's musicalgroep 6-10

Kinderen tussen de 6 en 10 jaar en die altijd aan het zingen en dansen zijn. Herkenbaar? Dan wil je toch graag dat je kind daar een goede begeleiding bij krijgt?

In september 2017 start Oberon met een nieuwe musicalgroep voor kinderen van 6-10 jaar: ’De Mini’s’.  10 weken lang krijg je lessen zang, dans en spel, afgesloten met presentatie voor familie en vriendjes. Professionele docenten verzorgen de lessen en ontwikkelen samen met de kinderen een minimusical.

Bij Oberon maakt het niet uit wie je bent of hoe je er uit ziet, er wordt geen onderscheid gemaakt, alle kinderen zijn van harte welkom! Mits je kind natuurlijk van dansen, zingen en acteren houdt!

Oberon Mini bestaat uit 15 kinderen, zij repeteren en treden op in wijkcentrum de Rekere aan de Drechterwaard 16 te Alkmaar. De repetities zijn op de dinsdagmiddag van 16.30 uur tot 18.00 uur.

Audities

Voor deze groep worden geen audities gehouden. Zolang je plezier hebt in dansen, zingen en acteren is dat genoeg. Je kunt je aanmelden voor deze groep via oberonmini@oberontheater.nl

Contributie & Proefperiode

De kosten voor deze Oberon mini groep bedragen €110,-- euro per periode van 10 lessen. 

Theaterweekend

Vanwege de jonge leeftijd van de kinderen in deze groep gaan zij nog niet mee op theaterweekend. Mocht deze groep sucesvol worden en er blijkt behoeft te zijn aan een theaterweekend dan gaan we kijken hoe we dit kunnen vormgeven.

Contact

Repetitielokaties en meer

Mevr. L. Meijer (secretariaat)
T 072-5154324 / 06-50618032
M secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

Middelbeek autoverhuur   Gemeente Alkmaar    

Grote clubactie         

Rataplan Alkmaar      Folmer Entertainment

Oberon

Volg ons