Aankomende voorstellingen:

RENT
za 7 april 2018 - 20:00 uur Theater de Vest, Alkmaar
zo 8 april 2018 - 14:30 uur Theater de Vest, Alkmaar

Hairspray JR
za 9 juni 2018 - 20:00 uur Theater de Vest, Alkmaar
zo 10 juni 2018 - 14:30 uur Theater de Vest, Alkmaar

RENT

Oberon Theaterproducties uit Alkmaar brengt in het weekend van 7 en 8 april de musical RENT, dit is een musical over jongeren, gespeeld door jongeren, en daardoor extra interessant voor jongeren. Deze musical uit de jaren ’90 bracht qua stijl een revolutie voort op Broadway en blijft actueel door de thema’s die ook nu nog steeds een rol spelen in het leven van jongeren. Het is een rauw verhaal over vriendschap en liefde.
Meer informatie »

Hairspray JR

3 mei 1962 begint hetzelfde als elke andere schooldag voor Tracy Turnblad, een optimistische middelbare school studente uit Baltimore. Samen met haar beste vriendin Penny Pingleton zit ze thuis haar favoriete televisieprogramma te kijken, The Corny Collins Show. Dit programma, een regionale tiener dansshow, wordt in de namiddag uitgezonden door het televisiestation WYZT en wordt gesponsord door een haarlakfabrikant.
Meer informatie »

Kaartverkoop

Wij heten u van harte welkom in onze nieuwe webshop. Het bestelsysteem wordt verzorgd door ticketkantoor.nl. Tijdens het bestellen kiest u uw zitplaats en betaalt u uw e-tickets meteen via Ideal. Eenmaal afgerekende en gekochte toegangskaarten kunnen niet retour genomen worden. Voor vragen over de kaartverkoop kunt u mailen naar kaartverkoop@oberontheater.nl

Rolstoelplaats
Per voorstelling is er één rolstoelplaats beschikbaar en hiervoor is een speciaal ticket beschikbaar. (de rolstoelplaats is incl. 1 begeleider, de toegangskaart geldt dan ook voor twee personen)

De prijs van de kaartjes is incl. de verwerkingskosten en de kosten van de ideal betaling.
Bestellen met een mobiel gaat makkelijker via de volgende link: Mobiel bestellen

Bestellen met een mobiel gaat makkelijker via de volgende link: Mobiel bestellen

Deel deze pagina:

Contact

Repetitielokaties en meer

Mevr. L. Meijer (secretariaat)
T 072-5154324 / 06-50618032
M secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

Middelbeek autoverhuur   Gemeente Alkmaar    

Grote clubactie         

Rataplan Alkmaar      Folmer Entertainment

Oberon

Volg ons