Inschrijfformulier:

Als je mee wilt spelen in een van onze producties voor het komende sezioen 2018-2019 dan kun je je via onderstaand formulier opgeven voor deze audities. We houden je dan op de hoogte van de precieze tijden en of je nog wat moet voorbereiden. (Let op! voor de mini groep hoeft geen auditie gedaan te worden, gebruik dan dit formulier als aanmeldformulier.)
* verplicht veld
** graag zo compleet mogelijk invullen

Auditeren

Voor de start van elk nieuw seizoen worden er audities gehouden voor nieuwe leden. Deze audities zijn doorgaans gepland vlak voor en na de zomervakantie en worden gehouden op een dinsdagavond of zaterdagochtend. Aan een auditie zijn eenmalige kosten verbonden van € 10,00 per auditant. Audities worden gehouden op onze repetitielocatie in Alkmaar

Als je te laat bent voor de audities kun je je evengoed aanmelden, we zetten je dan op de wachtlijst. Je ontvangt dan bericht als er een open dag is, informatie over de voorstellingen en je krijgt bijtijds een brief over de audities in 2018.

Audities seizoen 2018-2019:
Er zijn geen audities meer voor dit jaar. De data van de audities voor het seizoen 2018-2019 worden begin 2018 bekendgemaakt. (voor de mini groep 6-10 is geen auditie nodig!)

Musicalgroep 14-20:              dinsdag 20 juni 2017
Junioren musicalgroep 9-14:  dinsdag 27 juni 2017

 

Hoe verloopt een auditie

Opgeven voor een auditie kan door het inschrijfformulier toe te sturen en aan te geven voor welke groep jij auditie wilt doen. Na jouw aanmelding krijg je hiervan een bevestiging en een email, waarin staat hoe laat je wáár moet zijn en hoe jij je kunt voorbereiden op de auditie.

Voorbereiden: Ongeveer twee weken van te voren krijg je van ons bericht wat je moet voorbereiden. Meestal sturen we je een muziekfragment met een stuk zangtekst op of mag je zelf een liedje voorbereiden. Ook geven we je een tekst voor een dialoog. Dit moet je dan thuis voorbereiden zodat je tijdens de auditie hier mee kan werken. Tijdens een auditie is er geen tijd om eerst een liedje of dialoog in te studeren.

Op de dag zelf: Omdat degenen die de auditie afnemen niet iedereen kennen, vragen wij je om een foto mee te nemen. Dit helpt ons om de auditie aan de juiste persoon te koppelen. Per auditie letten wij op verschillende vaardigheden maar het belangrijkste is je inzet.

Omdat wij weinig tijd hebben, moeten wij snel en efficiënt werken. Er worden enkele oefeningen gedaan en wij letten op je spel, zang en danskwaliteiten en je motivatie. We kijken naar hoe je onze aanwijzigingen tot je neemt en hiermee omgaat, dit geeft ons een idee hoe we je nieuwe vaardigheden kunnen aanleren. Er worden aantekeningen gemaakt en na afloop gaan de docenten samen overleggen om te bepalen wie we gaan aannemen. Je hoort dan zo snel mogelijk of je bent aangenomen.

Als je niet bent aangenomen krijg je van ons een toelichting waarom niet. En we geven je tips wat je nog kan verbeteren zodat je volgend jaar misschien wel aangenomen kan worden. Als je hebt auditie gedaan voor de juniorengroep en als je al 13 of 14 jaar bent, kan het zijn dat we je na je auditie vragen om auditie te doen voor de musicalgroep (geen extra kosten). Dit doen we als we denken dat je beter in deze groep zou passen.

“Als je auditeert: wees jezelf en probeer zoveel mogelijk plezier te halen uit je auditie! Vergelijk jezelf nooit met de anderen, dat werkt remmend op je prestaties”.

 

Deel deze pagina:

Contact

Repetitielokaties en meer

Mevr. L. Meijer (secretariaat)
T 072-5154324 / 06-50618032
M secretariaat@oberontheater.nl

Sponsoren:

Middelbeek autoverhuur   Gemeente Alkmaar      Rataplan Alkmaar     Grote clubactie     

Folmer Entertainment     Haastere BV     Vriende loterij

Oberon

Volg ons